Champions League

Αλέγκρι: «Αξίζαμε τη νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Απογοητευμένος με την ήττα της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής της Γιουβέντους, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στην ήττα, παρά την καλή εμφάνιση στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά το τέλος του αγώνα της Γιουβέντους κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί παίξαμε καλά. Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας για να μπορούμε να κλειδώνουμε τα παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

Στη συνέχεια, ο 52χρονος τεχνικός προσέθεσε: «Ο μόνος τρόπος να σκοράρουν οι αντίπαλοί μας, ήταν με κάτω τη μπάλα κι εμείς τους δώσαμε ευκαιρίες. Παρόλα αυτά είμαστε ακόμα πρώτοι στον όμιλο».

Τέλος, ο Αλέγκρι αναφέρθηκε και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του: «Είχαμε την ευκαιρία να κλειδώσουμε την πρωτιά στον όμιλο. Η απόδοσή μας ήταν καλή, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε σκοράρει τρία με τέσσερα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να κερδίσεις μπορεί και να χάσεις. Ευτυχώς για εμάς χάσαμε τον λιγότερο σημαντικό αγώνα».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x