Champions League

Αλέγκρι: «Ισχυρό τεστ η αποβολή του Ρονάλντο»

Πρόκληση και ένα σημαντικό τεστ για τους «Μπιανκονέρι», χαρακτήρισε την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ιταλός τεχνικός Μαξ Αλέγκρι.

Την καλύτερη δυνατή έναρξη στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Γιουβέντους παρά το γεγονός ότι έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες, ωστόσο ο Μαξ Αλέγκρι θεώρει ότι η αποβολή του Ρονάλντο ήταν ένα ισχυρό τεστ για τους «Μπιανκονέρι».

Η απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν εμπόδισε την Γιουβέντους να πάρει τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς για την συνεχεία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωση, με τον Αλέγκρι να τονίζει.

«Χωρίς τον Ρονάλντο ήταν ένα πολύ σημαντικό τεστ για εμάς. Με τον Ρονάλντο ήμασταν πολύ καλοί αλλά και χωρίς αυτόν ήμασταν επίσης πολύ καλοί», παραδέχθηκε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι.

Ο 51χρονος προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας» δεν ήθελε να επικεντρωθεί μόνο στην αδικία της αποβολής του πορτογάλου σταρ αλλά κοιτάζει την επομένη μέρα στο πρωτάθλημα, επισημαίνοντας «Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα με την κόκκινη κάρτα, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να την προετοιμαστούμε για την Κυριακή. Οι καταστάσεις αυτές πάντα αφήνουν μια πίκρα, αλλά είναι σημαντικό να ξέρεις πώς να αντιδράσεις», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x