Ιταλία

Αλέγκρι: «Καθόλου ξεκούραση για Ρονάλντο, θα παίξει με Φροζινόνε»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, επιβεβαίωσε πως ο Ρονάλντο θα παίξει με τη Φροζινόνε αύριο, παρά το γεγονός ότι ακολουθεί ο αγώνας με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αλέγκρι αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τη Φροζινόνε, για να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς παίκτες ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Δε θα κάνει, ωστόσο, το ίδιο με τον σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να είναι βασικός με τη Φροζινόνε, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Πάουλο Ντιμπάλα.
«Η ομάδα παίζει καλά. Από αύριο, μπαίνουμε σε μία περίοδο όπου θα χρειαστεί να παίξουμε πολλούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο Ρονάλντο θα παίξει κανονικά από την αρχή», δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Αλέγκρι.

Τέλος, ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως ο Μπονούτσι θα ξεκινήσει αύριο, ενώ ο Κιελίνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια ως αλλαγή. Να σημειωθεί ότι ο Κιελίνι είχε τραυματιστεί στην κνήμη, στον αγώνα κυπέλλου με την Αταλάντα, όπου η «Γηραιά Κυρία» ηττήθηκε με σκορ 3-0. Ο Μπαρτζάλι, που προερχόταν επίσης από τραυματισμό, έχει επανέλθει πλήρως, αλλά λογικά θα κάτσει και αυτός στον πάγκο.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x