Ιταλία

Αλέγκρι: «Μπορούμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ με την Ατλέτικο»

Αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους ηττήθηκε 2-0 στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο την Τετάρτη στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League, ωστόσο ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δήλωσε αισιόδοξος πως η κατάσταση… γυρίζει και αναφέρθηκε στις χειρονομίες του Ντιέγκο Σιμεόνε στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:
- Για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης: «Πρέπει να είναι μια σπουδαία βραδιά. Δεν ξέρω αν θα προκριθούμε ή όχι. Αυτό θα το δούμε στις 11 Μαρτίου, ίσως τα μεσάνυχτα, αν χρειαστεί παράταση. Παρ’ όλα αυτά, προτιμώ αυτές τις στιγμές. Διαφορετικά, η ζωή θα ήταν ανάλατη και θα ήμασταν όλοι λυπημένοι. Νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».

- Για τις χειρονομίες του Ντιέγκο Σιμεόνε: «Δεν μπορώ να τις κρίνω, είναι προσωπικές του υποθέσεις. Κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται όπως νομίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x