Ιταλία

Αλέγκρι: «Να μην βάλουμε τα κλάματα και να αντιδράσουμε»

Την αντίδραση των παικτών του με αρχή την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ (18/10, 21:45) αναμένει στα επόμενα παιχνίδια της Γιουβέντους ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι.

Καμία περίπτωση απογοήτευσης παρά την εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο με 1-2 δεν έχει ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός τεχνικός τη Γιουβέντους τόνισε πως αναμένει την αντίδραση των παικτών του με αρχή την αναμέτρηση κόντρα στην Σπόρτινγκ για την 3η αγωνιστική του Champions League, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ντιμπάλα θα εξακολουθήσει να αποτελέσει τον εκτελεστή των πέναλτι παρά το χαμένο στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα της Ρώμης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πρωτάθλημα έχει συνέχεια, παραμένουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Ξεκινώντας την Τετάρτη, με το Champions League. Έχουμε έναν σημαντικό αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πρέπει να κερδίσουμε. Να βάλουμε τα κλάματα είναι άχρηστο, πρέπει να σηκωθούμε και να αντιδράσουμε γρήγορα στο γήπεδο.

Πρέπει να εργαστούμε για τα λάθη που κάνουμε σχετικά με τη συγκέντρωσή μας στον αγώνα , κάτι που πληρώνουμε ακριβά. Χάσαμε ήδη πέντε βαθμούς και δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει ότι για να κερδίσεις το πρωτάθλημα θα πρέπει να πολεμάς και να αγωνίζεσαι κάθε μέρα. Λυπάμαι να έχασε το πέναλτι ο Ντιμπάλα, αλλά ποιος περίμενε να χάσει δύο πέναλτι στη σειρά. Πάντως αυτός θα συνεχίσει να είναι ο εκτελεστής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x