Ιταλία

Αλέγκρι: «Όσο με θέλουν, μένω στη Γιουβέντους»

Ο Ιταλός προπονητής διαβεβαιώνει τους φίλους της ομάδας ότι δεν έχει σκοπό να φύγει, αν και η διοίκηση επιθυμεί το ίδιο.

Οι φήμες και οι υποθέσεις γύρω από το όνομα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι γίνονται όλο και περισσότερες όσο περνάει ο καιρός. Επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό που τον θέλει να παίρνει τη θέση του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο ίδιος έχει ήδη αρχίσει μαθήματα αγγλικών!

Ο προπονητής της Γιουβέντους, διέψευσε για ακόμα μία φορά όλα τα παραπάνω, τονίζοντας πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις παρούσες συνθήκες στους «μπιανκονέρι»: «Έχω συμβόλαιο έως το 2020, είμαι ευτυχισμένος εδώ. Βρίσκομαι σε απόλυτη αρμονία με τον σύλλογο. Όταν ξεκινά η μεταγραφική περίοδος, εγώ πάω διακοπές διότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο κλαμπ».

Ο Αλέγκρι τόνισε ωστόσο πως υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες από τις οποίες ίσως εξαρτηθεί το μέλλον του στο Τορίνο: «Αν δεν κατακτήσουμε το Scudetto και το Κύπελλο Ιταλίας ίσως (οι άνθρωποι της διοίκησης) να μην με θέλουν. Θα το συζητήσουμε κατά τη διάρκεια της πορείας μας, όπως κάνουμε πάντα. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x