Stoiximan Super League

Αλεξανδρόπουλος: «Κατάθεση ψυχής κάθε εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε τι δήλωσε ο άσος του τριφυλλιού για το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Να καταθέτουν την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι και να παλεύουν για τη νίκη γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγαίνει πάντα νικητής επεσήμανε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πως βίωσες τα πρώτα σου δεκαπέντε λεπτά ως παίκτης της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού;


«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έδωσε κι ο προπονητής κι η ομάδα. Μέσα από τις προπονήσεις ήρθε αυτό, εκεί είναι ο καθρέφτης του γηπέδου κι εκεί πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να ανταμειβόμαστε».

Πως ήταν που σου ζητήθηκε να μπεις σε ένα τόσο κομβικό σημείο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να πιέσει;


«Είχα το μυαλό μου σα να ξεκινούσα βασικός, έτσι το είχα στο κεφάλι μου ώστε να είμαι συγκεντρωμένος και όσο χρειαστεί να παίξω ή να είμαι στον πάγκο να είμαι καλά και να βοηθήσω την ομάδα».

Πως σου φάνηκε η γενική εικόνα της ομάδας, που κρίθηκε το παιχνίδι;


«Απ’ ό,τι είδα απ΄ έξω ήμασταν πάρα πολύ καλοί, θα ξαναδώ βέβαια το παιχνίδι. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, είχαμε αυτοπεποίθηση με τη μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο δε μπήκαμε τόσο καλά, μπήκε καλά κι ο Ατρόμητος βέβαια. Μετά το παιχνίδι πήγε κλειστά για μας, αντεπεξήλθαμε όμως, βγάλαμε τις άμυνες, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και πήραμε τη νίκη».

Αρκεί αυτή η νίκη για να ανεβάσει την ψυχολογία και να έρθει σειρά καλών αποτελεσμάτων;


«Αυτό επιδιώκουμε, κάθε εβδομάδα να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε κατάθεση ψυχής και να βγαίνουμε νικητές γιατί ο Παναθηναϊκός πάντα πρέπει να βγαίνει νικητής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x