Stoiximan Super League

Αλεξανδρόπουλος: «Ξεκινήσαμε άσχημα στο πρώτο μισάωρο»

Στο κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Ο νεαρός μέσος των «πράσινων» τόνισε πως δεν ήταν επιθετικοί στο μαρκάρισμα των αντιπάλων τους και δεν τους βγήκε το πλάνο με τις αντεπιθέσεις σε εκείνο το διάστημα. Θεωρεί πως έκαναν φοβερό δεύτερο ημίχρονο, πιστεύει πως έδωσε ενέργεια με την είσοδό του και πως πλέον δε μετρά η εμφάνιση, αλλά πρέπει να παίρνουν τους βαθμούς.

Αναλυτικά: «Μπήκαμε 30’ πολύ άσχημα, ο Ολυμπιακός μας πήρε το παιχνίδι, η κατοχή πρέπει να ήταν συντριπτικά υπέρ του Ολυμπιακού. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί στο μαρκάρισμά μας και δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση όταν είχαμε την μπάλα. Αυτά συμβαίνουν, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, το πλάνο μας ήταν να του δώσουμε την μπάλα και να βγούμε στην αντεπίθεση, δε μας βγήκε.

Όσον αφορά το τι άλλαξε, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, κάναμε ένα από τα καλύτερα 60λεπτα, 70λεπτα του πρωταθλήματος, πιστεύω έπρεπε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει να μπαίνουμε έτσι από την αρχή του παιχνιδιού κι, έτσι, δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι».

Για την αλλαγή του: «Δεν ήξερα ότι θα μπω, μπήκα χωρίς ζέσταμα, με βοήθησαν και τα παιδιά μέσα και όλα πήγαν καλά».

Για την παρουσία του στο παιχνίδι: «Έδωσα ενέργεια, αλλά η ενέργεια δόθηκε κι από τους συμπαίκτες μου. Έδωσα την ενέργεια που χρειαζόταν, αλλά ο Μαουρίσιο ελευθερώθηκε, ο Κουρμπέλης ήταν ηγέτης από πίσω μου, ο Ζαγαρίτης έκανε το καλύτερό του παιχνίδι, όλοι βάλαμε το "λιθαράκι" μας και ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα. Όμως, δεν στεκόμαστε εκεί, έπρεπε να πάρουμε το βαθμό και ίσως κάτι παραπάνω».

Για το καλό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος: «Αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Μας "πονάει" το 1-0, θέλαμε κάτι παραπάνω, σίγουρα κερδίσαμε νοοτροπία κι αυτοπεποίθηση. Δεν στεκόμαστε εκεί, δεν είμαστε ευχαριστημένοι καθόλου ούτε με το βαθμό της ισοπαλίας, ούτε με την ήττα, να "σκύψουμε το κεφάλι" και να κάνουμε αυτό το σερί που χρειαζόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x