Νέο, εξαετές συμβόλαιο υπέγραψε με την Λέστερ ο 21χρονος αριστερός αμυντικός, Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο ήδη 9 χρόνια!

Το όνομά του είχε ακουστεί για μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League, αλλά τελικά ο νεαρός μπακ αποφάσισε να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο, με την ομάδα στην οποία βρίσκεται από την ηλικία των 12.

«Η Λέστερ πάντα έμοιαζε το ιδανικό μέρος για μένα. Είχα φανταστική υποστήριξη σε κάθε επίπεδο από τότε που ήρθα στην ομάδα, 9 χρόνια πριν και πάντα ένοιωθα πως θα πάρω την ευκαιρία μου αν συνέχιζα να δουλεύω σκληρά. Αυτό είναι υπέροχο συναίσθημα όταν είσαι νεαρός παίκτης. Ο σύλλογος έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον και χαίρομαι που θα είμαι μέρος τους. Είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο με αρκετά νεανικό κορμό, οπότε έχουμε μια πραγματική ευκαιρία να καταφέρουμε κάτι πολύ καλό μαζί στα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Τσίλγουελ στο επίσημο σάιτ της Λέστερ ο νεαρός αμυντικός, λίγο μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης.


Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ