Αγγλία

Άλισον: «Έκανα εξαιρετική σεζόν στη Ρόμα, δεν αξίζω τη Χρυσή Μπάλα»

Μεγάλη τιμή αισθάνεται ο Άλισον Μπέκερ λόγω της υποψηφιότητάς του για τη Χρυσή Μπάλα, όμως υποστήριξε πως η εξαιρετική περσινή σεζόν στη Ρόμα δεν είναι αρκετή για να κερδίσει το βραβείο.

Την υποψηφιότητά του για την Χρυσή Μπάλα σχολίασε ο Άλισον Μπέκερ, ενώ τόνισε πως δεν αξίζει να πάρει το συγκεκριμένο βραβείο.

Σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του αγγλικού συλλόγου υπογράμμισε πως είναι τιμητική η υποψηφιότητα για το σπουδαίο βραβείο: «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να μπω στις υποψηφιότητες. Ρεαλιστικά ως τερματοφύλακας είναι δύσκολο να μπει κάποιος σε αυτή τη λίστα και ακόμα πιο δύσκολο να κερδίσει το βραβείο. Είχα μια εξαιρετική περσινή σεζόν, αλλά δεν νομίζω ότι αρκεί για να κερδίσω τη Χρυσή μπάλα».

«Ο στόχος μου δεν είναι να κερδίσω προσωπικά βραβεία, αλλά να κερδίσω τίτλους με την ομάδα, όπως την περασμένη σεζόν με τη Ρόμα, έτσι αυτή τη σεζόν με τη Λίβερπουλ», πρόσθεσε ο διεθνής γκολκίπερ των «reds».

Επιπλέον, ο Άλισον αναφέρθηκε στο στοίχημα της ομάδας του, το οποίο είναι η «γιγάντωσή» της: «Είμαστε στην πρώτη θέση μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτυ, αλλά είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η μεγαλύτερη πρόκληση μας είναι να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να βελτιωνόμαστε, οπότε όταν οι άλλες ομάδες "πέσουν", εμείς να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε μεταξύ άλλων και για ένα κρυφό ταλέντο που «ξεδίπλωσε» στο πάρτι γενεθλίων του Ρομπίνιο, το τραγούδι: «Ήμασταν σε πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλια του Ρομπίνιο. Υπήρχε μια μπάντα εκεί και μου αρέσει πραγματικά να τραγουδάω αλλά και να παίζω κιθάρα. Τραγουδήσαμε όλοι μαζί και περάσαμε υπέροχα».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x