Αγγλία

Άλισον: «Μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ, ακόμα πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, παρά τις τελευταίες απώλειες βαθμών.

Παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε ξανά στην κορυφή μετά τη χθεσινή της νίκη κόντρα στην Έβερτον, ο Άλισον δε χάνει την πίστη του και πιστεύει πως η Λίβερπουλ έχει όλα όσα χρειάζονται για να πάρει πρωτάθλημα μετά από 29 χρόνια.

«Πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι είμαστε αρκετά καλοί και θα συνεχίσουμε να το δείχνουμε αυτό στους επόμενους αγώνες», είπε ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ.

Το Σάββατο, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μπόρνμουθ και έχει την ευκαιρία να επανέλθει μόνη πρώτη στην κορυφή, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι παίζει την επόμενη μέρα με την Τσέλσι στο «Έτιχαντ».

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει μεγάλη πίεση πλέον μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Λέστερ και Γουέστ Χαμ, αμφότερες με σκορ 1-1.

«Η πίεση είναι ίδια. Παίρνουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, αδιαφορώντας για το τι κάνουν οι αντίπαλοί μας. Όλοι στην ομάδα θέλουν να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά στη Λίβερπουλ μεγάλη μας ανησυχία είναι να κερδίζουμε τους αγώνες και να μην χάνουμε βαθμούς.

Δε σκεφτόμαστε τη Σίτι, σκεφτόμαστε μόνο την ομάδα μας. Σκεφτόμαστε μόνο για το τι μπορούμε εμείς να κάνουμε
».

Όλα αυτά φυσικά, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο ματς με την Μπόρνμουθ.

«Πρέπει να νικάμε στα παιχνίδια μας και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον επόμενο αντίπαλό μας. Για να επιστρέψουμε στην κορυφή, πρέπει να νικήσουμε αγώνες στους οποίους χρειάζεται σκληρή δουλειά, ξεκινώντας από το Σάββατο», πρόσθεσε ο Άλισον, ο οποίος με αυτές τις δηλώσεις δίνει τον τόνο για την αντεπίθεση της ομάδας του προς το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x