Ιταλία

Αλλαγές την επόμενη σεζόν στη Serie A

Αλλαγές προανήγγειλε τη νέα σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ο πρόεδρος της CONI, Τζιοβάνι Μαλάγκο.

Ο «ισχυρός» άνδρας του αθλητισμού στη γειτονική χώρα τόνισε πως: «Το επερχόμενο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 19 Αυγούστου και ο τελικός του Super Coppa ορίστηκε για τις 12 του μήνα, χωρίς ωστόσο να έχουμε ορίσει το γήπεδο που θα διεξαχθεί».

Τη νέα σεζόν θα υπάρξουν δύο μεσοβδόμαδες αγωνιστικές, στις 26 Σεπτεμβρίου και στις 3 Απριλίου, συν το ότι θα υπάρξουν για πρώτη φορά Boxing Days, όπως στην Αγγλία, και θα διεξαχθούν 22, 26 και 30 Δεκεμβρίου, με τη σεζόν να ξαναρχίζει στις 20 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, στις 13 Ιανουαρίου 2019 ορίστηκαν να διεξαχθούν αγώνες αποκλειστικά για το Copa Italia με μία μικρή αλλαγή. Δεν θα είναι υποχρεωτικό για τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας να δίνουν το «νοκ-άουτ» παιχνίδι εντός έδρας.

Τέλος, όσον αφορά τις μεταγραφικές περιόδους, ανακοινώθηκε πως η καλοκαιρινή θα ολοκληρωθεί στις 18 Αυγούστου, μία μέρα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιανουαρίου, μια μέρα πριν την επανέναρξη της Serie A μετά από τις γιορτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x