Stoiximan Super League

Αλλαγή κλίματος με Μόλινς

Μπορεί μέχρι χθες να ήταν δεδομένη η αποχώρηση του Γκιγέρμο Μόλινς από τον Παναθηναϊκό, όμως φαίνεται ότι η κουβέντα με τον Νίκο Νταμπίζα άλλαξε κάπως τα δεδομένα.

Έτοιμος να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό ήταν μέχρι χθες ο Γκιγιέρμο Μόλινς, καθώς έβλεπε ότι η κατάσταση στην ομάδα ήταν προβληματική και κανείς δεν είχε μιλήσει μαζί του για την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, ο Νίκος Νταμπίζας στη πρώτη γνωριμία του με την ομάδα είχε τετ α τετ με τον Σουηδό επιθετικό και αυτή η κουβέντα των δύο ανδρών ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού συζήτησε με τον Μόλινς για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με μια μικρή μείωση αποδοχών από τις 180.000 ευρώ που έπαιρνε μέχρι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Έτσι ο παίκτης που του άρεσε η προσέγγιση του Νταμπίζα, δείνει να το ξανασκέφτεται και σύμφωνα με την Πράσινη μιλώντας στους συμπαίκτες του είπε: «Μπορεί και του χρόνου να είμαι εδώ»…

Θυμίζουμε ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα οι πράσινοι μπορούν να κάνουν δύο ανανεώσεις συμβολαίων για παίκτες άνω των 23 ετών. Η μία θα αφορά κατά μεγάλο ποσοστό τον Χρήστο Δώνη, ενώ για την δεύτερη θα γίνει προσπάθεια για τον Λουντ και αν δεν προχωρήσει που είναι το πιθανότερο τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Μόλινς στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x