Γερμανία

Αλλαγή προπονητή στην Άουγκσμπουργκ, Σμιντ αντί Μπάουμ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Άουγκσμπουργκ αποτελεί ο Μάνουελ Μπάουμ, με τον Μάρτιν Σμιντ να τον αντικαθιστά, όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα.

Την... ύστατη προσπάθεια να «σώσει» την κατηγορία έκανε σήμερα η διοίκηση της Άουγκσμπουργκ, ανακοινώνοντας την απόλυση του Μάνουελ Μπάουμ από την τεχνική της ηγεσία και ταυτόχρονα την πρόσληψη του Μάρτιν Σμιντ!

Μαζί με τον Μπάουμ, από την ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη αποχώρησαν επίσης ο βοηθός του Γενς Λέμαν και ο τεχνικός διευθυντής Στέφαν Σβαρτς, ενώ ο Σμιντ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση αύριο (10/04) το πρωί…

Ο Ελβετός τεχνικός έχει εμπειρία από Bundesliga, καθώς είχε απολυθεί από την Βόλφσμπουργκ τον Φεβρουάριο του 2018 ενώ είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στην Μάιντς.

«Τους τελευταίους μήνες κάναμε το καλύτερο δυνατό για να χειριστούμε την δύσκολη κατάσταση μαζί, αλλά μετά την ήττα με 4-0 από την Χόφενχαϊμ και τις ασταθείς εμφανίσεις προηγουμένως δεν είχαμε τις ενδείξεις ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο καις το μέλλον. Για αυτό αποφασίσαμε να τραβήξουμε μια γραμμή εγκαίρως και να ορίσουμε πορεία για ένα πετυχημένο τέλος για τη φετινή σεζόν και το μέλλον», εξήγησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάιντς, Στέφαν Ρόιτερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x