Stoiximan Super League

Αλλαγμένος κόντρα στον Αστέρα ο Ολυμπιακός

Φουλ rotation θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω του τελικού με την Κράσνονταρ που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό.

Φουριόζος θέλει να μπει στη φετινή Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αποψινή πρεμιέρα (Σάββατο 24/8, 21:30 – Novasports 2).

Μετά το θρίαμβο επί της Κράσνονταρ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά και να κρατήσουν δυνάμεις ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία, που θα κρίνει την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League.

Για αυτό το λόγο, ο Πέδρο Μαρτίνς θα φρεσκάρει το σύνολο που θα παρατάξει, διαφοροποιώντας αρκετά την 11άδα συγκριτικά με αυτές που είχε κατεβάσει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, αυτά των προκριματικών του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκανε την καθιερωμένη «πρόβα» 11άδας στην τελευταία προπόνηση, αφού οι παίκτες που συμμετείχαν στα ευρωπαϊκά δεν έλαβαν μέρος στο δίτερμα, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί παίκτες που είτε έμπαιναν ως αλλαγή ως τώρα, είτε δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Ο μοναδικός που θα κρατήσει αδιαμφισβήτητα τη θέση του είναι ο Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια της εστίας των Πειραιωτών. Στα άκρα της άμυνας οι Ομάρ και Τσιμίκας είναι πιθανόν να πάρουν ανάσες και να αντικατασταθούν από τους Τοροσίδη και Κούτρη αντίστοιχα, ενώ Σισέ και Μεριά θα υπερασπιστούν το κέντρο της άμυνας.

Καμαρά και Μπουχαλάκης αναμένονται στη μεσαία γραμμή, με τους Ρατζέλοβιτς και Ποντένσε στις πτέρυγες και τον Σουντανί πίσω από τον Ελ Αραμπί που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή, πέρα από τους προαναφερθέντες, συμμετέχουν και οι: Άλεν, Τζολάκης, Σεμέδο, Αβαράμ, Γκιγιέρμε, Μπρούνο, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Γκερέρο και Ντουρμισάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x