Stoiximan Super League

Αλλάζει φιλοσοφία ο Τούντορ

Προσπάθεια να κερδίσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ και να αντιστρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέσα και έξω από τα αποδυτήρια επιχειρεί ο Τούντορ εν όψει και του προσεχούς αγώνα με την Γκαμπάλα.

Όταν πρωτοανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ δεν σήκωσε μύγα στο σπαθί του, ήταν ιδιαίτερα αυστηρός απέναντι στους ποδοσφαιριστές του και οι τιμωρίες έπεφταν βροχή.

Το τελευταίο διάστημα ο Κροάτης δείχνει πως αλλάζει προφίλ, ύστερα και από την επίθεση που εξαπέλυσε στους παίκτες μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό.

Όπως γράφει η Live Sport, στο πρόσφατο δείπνο της ομάδας ο 37χρονος προπονητής προσπάθησε να φτιάξει την ατμόσφαιρα. Πέρασε από όλα τα τραπέζια, προσπάθησε να αστειευτεί με όλους και δεν έδειξε να ενοχλείται με το αστείο του Αθανασιάδη και τη φωτογραφία με τις μπαλαρίνες. Μάλιστα, δεν ενοχλήθηκε ούτε όταν είδε τσιγάρα πάνω σε τραπέζι και γενικώς ο Τούντορ έδειξε έτοιμος να περάσει ένα άλλο προφίλ, έχοντας ως στόχο να έρθει πιο κοντά στους παίκτες.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Λέοβατς έχει ξεπεράσει τη θλάση που είχε από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει αύριο κόντρα στην Γκαμπάλα. Επίσης, εκτός θα είναι οι Βίτορ και Χαρίσης, ενώ στη διάθεση του Κροάτη θα είναι ο Τζαβέλλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x