Αγγλία

Άλλη μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία στοιχηματικής… τρέλας για τη Λέστερ!

Ένας πλαστικός χειρουργός έκανε δώρο για… χαβαλέ στη γραμματέα του, φανατική οπαδό της Λέστερ, στοίχημα αξίας 10 λιρών, να πάρουν το πρωτάθλημα οι «αλεπούδες». Ποιος γελάει τώρα;

Ήταν ένας φανατικός οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πλαστικός χειρουργός στο επάγγελμα.

Που είχε μία γραμματέα… τρελή και παλαβή για τη μισητή αντίπαλο των «κόκκινων», Λέστερ.

Αποφάσισε, λοιπόν, να της κάνει μια πλάκα.

Τον Σεπτέμβρη, έπαιξε ένα στοίχημα αξίας 10 λιρών πως θα πάρουν το πρωτάθλημα οι «αλεπούδες» και της το έδωσε, κάνοντάς της τον σχετικό χαβαλέ.

Λίγους μήνες μετά, του κόπηκαν τα γέλια…

inner

Και όμως, ΚΑΙ αυτή είναι μία ιστορία πέρα για πέρα αληθινή, από τις αμέτρητες -στοιχηματικής… τρέλας- που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και ειδικά από το βράδυ της Δευτέρας (2/5), όταν και η Λέστερ εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, πετυχαίνοντας τον απόλυτο άθλο!

Η 58χρονη Μάντι Κλαρκ, λοιπόν, γιαγιά τριών… εκκολαπτόμενων «αλεπούδων», έχει εισιτήριο διάρκειας στη Λέστερ εδώ και 25 χρόνια. Φέτος, όπως και πολλοί άλλοι, ζει το απόλυτο όνειρο, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την απίστευτη ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Εκείνη, όμως -όπως, επίσης, πολλοί άλλοι…- έχει ακόμη έναν λόγο -αξίας… 50000 λιρών- για να πανηγυρίζει!

Θέλοντας να της κάνει τον σχετικό -καλοπροαίρετο- χαβαλέ, ο 40χρονος Ματ Σμιθ, οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ, της μισητής, δηλαδή, αντιπάλου της Λέστερ, και αφεντικό της Μάντι, έπαιξε στοίχημα 10 λίρες και… 5000 προς 1(!) πως οι «αλεπούδες» θα σηκώσουν την κούπα στο τέλος της σεζόν και της το χάρισε.

Ούτε εκείνος, ούτε, φυσικά, η ίδια περίμεναν πως το δελτίο, λίγους μήνες μετά, θα εξαργυρωνόταν…

Η Μάντι, όταν… ηρέμησε από τα χαρμόσυνα νέα και σταμάτησε να αγκαλιάζει το αφεντικό της, τοιχοκόλλησε το δελτίο στην κλινική που εργάζεται στο Λέστερ και έγραψε: «Να έχεις πίστη και όλα γίνονται»!

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x