Stoiximan Super League

Αλμέιδα: «Μου έκλεισαν πόρτες στην Πορτογαλία-Στην Ελλάδα λένε συνεχώς για εύνοια του Ολυμπιακού»

Την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Πορτογαλία εξέφρασε ο Ούγκο Αλμέιδα, τονίζοντας ότι συνάντησε… κλειστές πόρτες και αναφέρθηκε στη συζήτηση που γίνεται στην Ελλάδα για τη διαιτησία.

Ο Ούγκο Αλμέιδα μίλησε στην «A’ Bola» για την εμπειρία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για θετική εμπειρία, ενώ συνέκρινε τους ανθρώπους που έχει συναντήσει εδώ με αυτούς στην Τουρκία.

Ο έμπειρος φορ αναφέρθηκε στη συζήτηση που γίνεται στη χώρα μας για τη διαιτησία και τόνισε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Πορτογαλία και ότι συνάντησε κλειστές πόρτες (χωρίς να διευκρινίσει πότε) στην πατρίδα του.

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Με εξέπληξε που μιλούν τόσο για κρίση και την οποία λίγο έχω δει και για το γεγονός ότι οι Έλληνες μπλέκουν την πολιτική στο ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα γιατί το ποδόσφαιρο χάνει πολλά με αυτό. Εδώ μιλούν πολλοί για διαφθορά και συνεχή εύνοια του Ολυμπιακού. Θεωρώ την εμπειρία μου πολύ θετική. Ακόμη και σε σχέση με τους οπαδούς είναι πολύ πιο ήρεμα, στην Τουρκία ήταν τρελοί. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι εξαιρετική, την περασμένη Κυριακή υποδεχθήκαμε τον Ολυμπιακό και τον κερδίσαμε. Ήμουν εκεί (ΟΑΚΑ) για να δω την ισχύ των οπαδών της ΑΕΚ», δήλωσε για την εμπειρία του στην Ελλάδα.

inner

«Θα ήθελα να επιστρέψω στην Πορτογαλία, αλλά μου έκλεισαν αρκετές πόρτες. Αυτή είναι η αλήθεια. Φυσικά και θα ήθελα να είμαι κοντά στις κόρες μου, αλλά, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα, πρέπει να μείνω μακριά τους επειδή δεν απομένουν πολλά (σ.σ. ποδοσφαιρικά) χρόνια. Όσο μου επιτρέπει το σώμα μου, θα συνεχίσω», επεσήμανε ο φορ της Ένωσης.

Για την αμφισβήτηση που ένιωσε στην Πορτογαλία είπε: «Για να είμαι ειλικρινής πάντα ένιωθα… ασχημόπαπο τόσο στη “σελεσάο”, όσο και στην Πορτογαλία. Είχα διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους επιθετικούς που πέρασαν από την Εθνική. Αλλά ήμουν ήσυχος, γνωρίζοντας την αξία μου και ότι πέτυχα πράγματα χωρίς να έχω ανάγκη από τη βοήθεια κανενός. Κανείς δεν με έβαλε κάπου και για αυτό είμαι χαρούμενος για τη δουλειά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x