Κύπελλο Ελλάδας

Αλμπάνης: «Υπάρχει αισθητή βελτίωση»

Ο Χρήστος Αλμπάνης δεν έμεινε ικανοποιημένος από το 1-1 της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά έκανε λόγο για αισθητή βελτίωση των «κιτρινόμαυρων» αυτήν την περίοδο.

Για σημάδια βελτίωσης της ΑΕΚ στο τελευταίο διάστημα έκανε ο Χρήστος Αλμπάνης, αλλά επεσήμανε ότι η ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δεν ικανοποιεί τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά μίλησε στην Cosmote TV για:

-το ματς: «Ηταν απαιτητικό το ματς όπως εξελίχθηκε. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εχουμε ένα προβάδισμα με το εκτός έδρας και θέλουμε να τελειώσουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας».

-την εικόνα της ομάδας: «Όπως κάθε ντέρμπι, οι παίκτες δίνουν τα μέγιστα. Ο παίκτης κάνει υπερπροσπάθεια για να κερδίσει. Δεν τα καταφέραμε στην Τούμπα. Δεν πτοήθηκε η ψυχολογία μας ωστόσο. Δεν ήμαστε ικανοποιημένοι από το σημερινό αποτέλεσμα».

-το αν βλέπει σημάδια βελτίωσης: «Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα στο ψυχολογικό κομμάτι και διακυμάνσεις την φετινή χρονιά. Υπάρχει μία αισθητή βελτίωση. Μέρα με την ημέρα προσπαθούμε να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο και προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε στα πράγματα ως έχουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x