Βέλγιο

«Άλωσε» τη Γάνδη η Αντβέρπ

Η Αντβέρπ νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Γάνδη και έκανε άλλο ένα βήμα για την έξοδο στο Europa League.

Την ανοδική της πορεία στα play-offs της Jupiler League για την ανάδειξη του πρωταθλητή επιβεβαίωσε η Αντβέρπ. Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι πέρασε από τη Γάνδη, νικώντας με σκορ 2-1 την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και με τρεις συνεχόμενες νίκες σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, κάνοντας άλλο ένα βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στο Europa League. Από την άλλη, η ομάδα του Τζες Τόρουπ γνώρισε την τέταρτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια και παραμένει στην έκτη και τελευταία θέση, χωρίς, ωστόσο, να έχει μείνει εκτός στόχων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21’ με τον Μπαμπί και ήλεγξαν σχετικά εύκολα το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά στην προσπάθεια να ισοφαρίσουν και το κατάφεραν στο 78’ με τον Τσακβετάτζε. Όμως, η χαρά τους κράτησε λίγα λεπτά, αφού στο 83’ ο Ραφαέλοφ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Αντβέρπ, που έφτασε στη νίκη.

Κερδισμένες Σεντ Τρούιντεν και Σεν Ζιλουάζ

Στο μίνι πρωτάθλημα για τη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στο Europa League, η Σεντ Τρούιντεν νίκησε 1-0 την Οστάνδη στο ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του α’ γκρουπ με 10 βαθμούς. Την ήττα της Οστάνδης εκμεταλλεύτηκε η Μπεερσότ Βιλράικ, που επικράτησε 2-0 της Έουπεν και πέρασε στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (14/4) με την αναμέτρηση Σαρλερουά-Βέστερλο.

Στο β’ γκρουπ, η Σεν Ζιλουάζ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι κορυφής με την Κορτράικ, καθώς νίκησε με σκορ 1-0, μένοντας μόνη στο ρετιρέ και αποκτώντας διαφορά τριών βαθμών από την αντίπαλό της. Στην τρίτη θέση και στο -5 από την προνομιούχο πρώτη θέση παρέμεινε η Σερκλ Μπριζ, που επικράτησε 3-2 της Βάασλαντ Μπέβερεν, η οποία ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες. Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, Ζούλτε Βάρεγκεμ και Μουσκρόν ήρθαν ισόπαλες 2-2, ένα αποτέλεσμα που της αφήνει αρκετά πίσω στο κυνήγι της διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x