Europa League

«Άλωσε» το Βελιγράδι με σούπερ ανατροπή η Ντιναμό Κιέβου

Μια καταπληκτική στο δεύτερο ημίχρονο Ντιναμό Κιέβου νίκησε 3-2, ενώ έχανε 0-2, την Παρτιζάν στη Σερβία για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Europa League και βρίσκεται κοντά στους «32».

Η Ντιναμό Κιέβου νίκησε 3-2, ενώ έχανε 0-2, την Παρτιζάν μέσα στο Βελιγράδι για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Europa league και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, αφήνοντας στην αγωνία τους πρωταθλητές Σερβίας.

Το ίδιο ισχύει και για τις Σκεντέρμπεου και Γιουνγκ Μπόις, μετά το μεταξύ τους 1-1 στην Αλβανία.

Παρτιζάν-Ντιναμό Κιέβου 2-3
Οι Σέρβοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν 2-0. Στο 34’, ο Οζέγκοβιτς δέχτηκε την μπαλιά του Ταβάμπα και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 42’, ο Σούμα έδωσε στον Ταβάμπα και αυτός με ωραία προσπάθεια νίκησε τον Κόβαλ.

Οι Ουκρανοί αντεπιτέθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στη μεγάλη «ανατροπή». Στο 54’, ο Οζέγκοβιτς έκανε πέναλτι και ο Τζούνιορ Μοράες ευστόχησε και μείωσε σε 2-1. Στο 68’, ο Μπεσεντίν σέντραρε και ο Μπουγιάλσκι από τα δεξιά μέσα στην περιοχή ισοφάρισε. Στο 84’, οι δύο σκόρερ συνδυάστηκαν και ο Τζούνιορ Μοράες έκανε το 2-3, μετά από σουτ στο δοκάρι.



Σκεντέρμπεου-Γιουνγκ Μπόις 1-1
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη και έφτασαν αμφότερες κοντά σε αυτή, χωρίς να τα καταφέρουν. Στο 65’ ο Μουζάκα έκανε την μπαλιά και ο Σόουε μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0. Στο 72’ ο Νγκαμαλέου έδωσε στον Ασαλέ και αυτός ισοφάρισε σε 1-1.



Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Παρτιζάν-Ντιναμό Κιέβου 2-3

Σκεντέρμπεου-Γιουνγκ Μπόις


Βαθμολογία:
Ντιναμό Κιέβου 6

Γιουνγκ Μπόις 2

Παρτιζάν 1

Σκεντέρμπεου 1


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x