Stoiximan Super League

Άμεσα φορ και στόπερ θέλει ο Δώνης

Αισιοδοξία πως θα υπάρξουν άμεσα 2-3 προσθήκες στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει από χθες την προετοιμασία του στο Τίλμπουργκ και ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει άμεσα την απόκτηση στόπερ, φορ και αριστερού μπακ για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν. Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει τις επαφές με τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και υπάγονται στους μεταγραφικούς περιορισμούς που έχουν οι «πράσινοι», ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξουν συμφωνίες.

Για τη θέση του στόπερ ο Νώντας Παντελάκης, ο 23χρονος άσος που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά το δανεισμό του στον Κισσαμικό, είναι φαβορί. Σε καλό δρόμο είναι και οι συζητήσεις με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη για τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, προκειμένου να έρθει από τη Μπρέντφορντ είτε δανεικός είτε ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης. Για την επίθεση, υπάρχει μια μικρή διαφορά με τον Αργύρη Καμπετσή και τη Ντόρτμουντ, αλλά εκτιμάται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Όσον αφορά στον ξένο επιθετικό που θα αποκτηθεί, αν δεν υπάρχει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, το μπάτζετ δεν θα ξεπερνά τις 300-400 χιλ. ευρώ, αλλά αν αναλάβει την ΠΑΕ ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, τότε αναμένεται να υπάρχουν πολλά περισσότερα χρήματα προς διάθεση. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση θα ζητηθεί η αγορά Έλληνα στόπερ (κάτω των 23 ετών) από ομάδα της Super League, με τα ονόματα των Μιχάι και Πασαλίδη να έχουν ήδη ακουστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x