Γερμανία

Αμφίβολο το ντεμπούτο του Χάαλαντ με τη Ντόρτμουντ

Η μακρά απουσία από τις προπονήσεις του Νορβηγού στη διάρκεια του Δεκεμβρίου, καθιστά αμφίβολη τη χρησιμοποίησή του από τον Φαβρ για τον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ.

Η Bundesliga επανεκκινά έπειτα από μακρά χειμερινή διακοπή κι ένα από τα πρόσωπα του πρωταθλήματος είναι πλέον αναμφίβολα ο Έρλινγκ Χάαλαντ, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 19χρονος Νορβηγός είχε φέτος με την Σάλτσμπουργκ 28 γκολ σε 22 συμμετοχές και οι Βεστφαλοί περιμένουν μεγάλη βοήθεια από αυτόν στην προσπάθειά τους για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Λισιέν Φαβρ, είναι αμφίβολο αν ο Χάαλαντ θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου (18/1), απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, εξαιτίας των πολλών προπονήσεων που έχασε μέσα στον Δεκέμβριο: «Θα δούμε αν θα παίξει . Δεν μπορώ να πω ακόμη. Δεν προπονήθηκε από τις 10 Δεκεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Στην αρχή της προετοιμασίας μας στη Μαρμπέλα επίσης δεν προπονήθηκε. Η διάρκεια της προετοιμασίας ήταν επίσης πολύ μικρή, αλλά χθες έτρεξε πολύ και ήταν εντάξει».

Η αναμονή των φίλων της Ντόρτμουντ, επομένως, να δουν ένα από τα μεγαλύτερα νέα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να αγωνίζεται με τη φανέλα τους, ίσως χρειαστεί να παραταθεί για λίγο ακόμα.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x