Stoiximan Super League

Αμφίβολοι Τσιμίκας-Μπουχαλάκης για Τρίπολη

Την κατάσταση των δύο διεθνών του περιμένει να διαπιστώσει στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στον Κώστα Τσιμίκα και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη είναι τα στραμμένα όλων στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής αριστερός μπακ και ο Έλληνας χαφ τελείωσαν με μικροτραυματισμούς το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και ο Πέδρο Μαρτίνς θα διαπιστώσει αν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (19:30).

Ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει για τη χρησιμοποίηση των δύο παικτών του, όμως το πιθανότερο σενάριο θέλει να προφυλάσσονται (είτε στον πάγκο είτε μένοντας στην Αθήνα).

Από εκεί και πέρα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονείται κανονικά τις τελευταίες είκοσι μέρες και είναι ανοιχτό αν θα είναι στην αποστολή για την Αρκαδία.

Όσον αφορά τις σκέψεις του κ. Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Αστέρα, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει με το 4-3-3 και ίσως αυτό να είναι συνέπεια του προβλήματος που έχει ο Μπουχαλάκης.

Ο Σουντανί θα πάρει θέση ξανά στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Το πιθανό «ερυθρόλευκο» σχήμα θα αποτελείται από τους: Σα, Ομάρ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x