Stoiximan Super League

Αμφίβολος για Λαμία ο Σιώπης

Ατομικά προπονήθηκε ο Μανώλης Σιώπης, του οποίου η συμμετοχή κόντρα στη Λαμία θα κριθεί αύριο, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, στη σημερινή προπόνηση του Άρη.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας (14/01) με τη Λαμία, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μανώλης Σιώπης, που υποφέρει από διάταση στο δικέφαλο, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του. Ενώ ειδικό πρόγραμμα θεραπείας ακολουθεί και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, καθώς ταλαιπωρείται από ισχιαλγία.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με την ομάδα της Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Μίτζεν Μπάσα.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με την προπόνηση να διεξάγεται το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x