Αγγλία

Αμφίβολος για Λίβερπουλ ο Ράσφορντ

Αρκετά πιθανό να απουσιάσει από το κυριακάτικο (19/1) ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, είναι ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στη μέση από το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τη Γουλβς.

«Πύρρειος» αποδείχτηκε η χθεσινή (15/1) επικράτηση (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουλβς, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να προκρίθηκαν στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, αλλά την ίδια στιγμή είδαν τον Μάρκους Ράσφορντ να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης. Με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (19/1, 18:30) να θεωρείται αρκετά αμφίβολη.

Ο 22χρονος επιθετικός της Γιουνάιτεντ χτύπησε στην πλάτη μετά από άτσαλο μαρκάρισμα του Ματ Ντόχερτι και πλέον δίνει... μάχη με τον χρόνο για να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι.

Πάντως, ο προπονητής του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, o oποίος παραδέχτηκε ότι του γύρισε «μπούμερανγκ» που τον χρησιμοποίησε στον χθεσινό αγώνα, τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να δώσει το «παρών» την Κυριακή.

Σε ένα ματς, το οποίο πέρα από το κομμάτι του γοήτρου, είναι σημαντικό και για την προσπάθεια της ομάδας του να ανέβει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Premier League (βρίσκεται στο -5 από αυτή).

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x