Γερμανία

Αμφίβολος ο Κεϊτά με Μονακό, στη θέση του ο Καμπλ

Αμφίβολος για τον αγώνα με τη Μονακό είναι ο Ναμπί Κεϊτά της Λειψίας, που τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας του κόντρα στο Αμβούργο. Ο Κέβιν Κάμπλ, πιθανότητα, θα τον αντικαταστήσει.

Αντίστροφη μέτρηση για τους ανθρώπους της Λειψίας, οι οποίοι προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο απέναντι στην Μονακό (13/9), για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την συμμετοχή του Ναμπί Κεϊτά να κρίνεται αμφίβολη.

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των «κόκκινων ταύρων» για την κατάσταση του τραυματισμού του μελλοντικού μεταγραφικού αποκτήματος της Λίβερπουλ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του, στη νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με σκορ 2-0 απέναντι στο Αμβούργο.

Οι πόνοι του Κεϊτά, μετά την προχθεσινή αναμέτρηση δεν έχουν υποχωρήσει και σύμφωνα με ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού «Kicker» η συμμετοχή στον αγώνα με τους Μονεγάσκους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην περίπτωση που ο διεθνής από την Γουϊνέα μέσος δεν προλάβει, αναμένεται να αγωνιστεί στην θέση του ο Κέβιν Καμπλ, που αποκτήθηκε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν έναντι 18 εκ. ευρώ. Παρόλο που ο Αυστριακός τεχνικός των δευτεραθλητών Γερμανίας, Ραλφ Χανζενχιτλ, υπολογίζει τον Σλοβένο διεθνή στην ομάδα του ως δεκάρι, μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά στην θέση του αμυντικού μέσου, με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x