Stoiximan Super League

Αμφίβολος ο Μάνταλος για Σάββατο

Μπορεί ο Έκι Πόνσε να είναι πανέτοιμος, ωστόσο ο αρχηγός της ΑΕΚ δύσκολα θα προλάβει…

Η διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται πως δεν θα δώσει αρκετό χρόνο σε όλους τους τραυματίες της ΑΕΚ (πλην φυσικά του Έλντερ Λόπες που χάνει σχεδόν όλη τη σεζόν) για να επιστρέψουν στη δράση για την επανέναρξη.

Παρότι ο Έκι Πόνσε χθες μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ξεπερνώντας τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και αναμένεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (19:00), δεν ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους τραυματίες.

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη 100% τις ενοχλήσεις στο γόνατο, χθες έκανε ξανά ατομικό και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το προσεχές παιχνίδι, με πιθανότερο σενάριο να μείνει εκτός. Λίγο καλύτερες είναι οι πιθανότητες του Μάριου Οικονόμου, που ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, αλλά αν κι εκείνος δεν είναι στο 100% δεν θα μπει στην αποστολή, δεδομένου ότι στη θέση του υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές. Όσο για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ακόμη έχει κάποιους πόνους στα πλευρά από τον τραυματισμό στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία κι έτσι θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x