Ιταλία

Αμπάτε: «Η Μίλαν είναι στο αίμα του Γκατούζο»

Ο αμυντικός της Μίλαν, Ιγκνάσιο Αμπάτε, στηρίζει τον προπονητή του, Τζενάρο Γκατούζο, τονίζοντας πως «έχει το όνομα και τη μοίρα της ομάδας στην καρδιά του, περισσότερο από κάθε άλλον».

Μπορεί ο Τζενάρο Γκατούζο να βρίσκεται σε δεινή θέση και το μέλλον του να κρίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά ο Ιταλός φαίνεται πως έχει τη στήριξη των παικτών του, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Ιγκνάσιο Αμπάτε.

Οι «ροσονέρι» επικράτησαν δύσκολα της Σαμπντόρια με 3-2 σε ένα παιχνίδι που το μέλλον του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Μίλαν βρισκόταν στον «αέρα». Έτσι λοιπόν, μετά τη νίκη επί της «ντόρια», ο Ιταλός τεχνικός ισχυροποίησε τη θέση του.

Για τον δυναμικό προπονητή της Μίλαν, μίλησε ο αμυντικός της ομάδας, Ιγκνάσιο Αμπάτε, τονίζοντας πως: «Η ομάδα είναι στο αίμα του Γκατούζο. Αυτό είναι το σπίτι του και έχει το όνομα και τη μοίρα του συλλόγου στην καρδιά του, περισσότερο από κάθε άλλον. Είναι πολύ καλά προετοιμασμένος, ξέρει να μας δίνει τις σωστές οδηγίες κάθε μέρα στην προπόνηση. Έχει όλα τα στοιχεία να κάνει σπουδαία καριέρα. Η ομάδα έδειξε απέναντι στη Σαμπντόρια πως είναι ενωμένη, θέλαμε να δείξουμε σε όλους την δουλειά που γίνεται στο Μιλανέλο, με μεγάλη ένταση και επαγγελματισμό, με έναν προπονητή που αισθάνεται σαν ένας από εμάς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτελέσματα και ότι είναι να γίνει, θα γίνει στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x