Αγγλία

Αμυντικό για… του χρόνου κλείνει η Άρσεναλ (vid)

Τον 18χρονο Γουίλιαμ Σαλιμπά από την Σεντ Ετιέν προτίθενται να αγοράσουν οι «κανονιέρηδες» έναντι 28 εκατομμυρίων ευρώ, αφήνοντάς τον όμως στη γαλλική ομάδα ως δανεικό.

Το μπάτζετ έχει περιορισμούς και οι κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Ουνάι Έμερι στο φετινό μεταγραφικό παζάρι είναι μετρημένες. Οι Λονδρέζοι έχουν «ταβάνι» τα 45 εκατομμύρια ευρώ και είναι δεδομένο ότι, όπως έχει διαμορφωθεί το μεταγραφικό γίγνεσθαι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, δεν δύνανται να ενισχυθούν ανεξέλεγκτα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Dailymail, η φιναλίστ του Europa League είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό της Σεντ Ετιέν, Γουίλιαμ Σαλιμπά. O υψηλόσωμος (1,93μ) Γάλλος πραγματοποίησε 19 εμφανίσεις με τους «πρασίνους» την περασμένη σεζόν (τις 13 ως βασικός στο πρωτάθλημα) και ήταν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας στην κατάληψη της 4ης θέσης στο Σαμπιονά.

Σημειώνεται ότι, η Σεντ Ετιέν είχε την 4η καλύτερη άμυνα (41) στο γαλλικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν πίσω από Λιλ (33), Παρί Σεν Ζερμαίν (35) και Νις (35).

Για τον Σαλιμπά η Άρσεναλ θα ξοδέψει 28 εκατομμύρια ευρώ ώστε να τον κάνει δικό της, χωρίς ωστόσο τα χρήματα αυτά να αφαιρεθούν από το φετινό της μπάτζετ, μιας και θα αφήσει τον παίκτη ως δανεικό στην γαλλική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Δείτε τον θηριώδη αμυντικό σε μερικές απ’ τις καλύτερες στιγμές του:

https://www.youtube.com/watch?v=A-k-MUGdkNU

Επιμέλεια: Γιώργος Χ. Αναγνώστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x