Γενικά

Άμυνα-ελβετικό τυρί η Γιουνγκ Μπόις, τεσσάρα στο ντέρμπι! (vids)

Τις… ασθένειες που δείχνει από την αρχή της σεζόν παρουσίασε και στο ντέρμπι κόντρα στην Γκρασχόπερς η Γιουνγκ Μπόις, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας 4-1, παρά το γεγονός ότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Πιστή στην επιθετική της συνέπεια έμεινε σε ακόμα ένα ματς η Γιουνγκ Μπόις, καθώς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά προδομένη και πάλι από την αμυντική της λειτουργία, ηττήθηκε εκτός έδρας 4-1 από την Γκρασχόπερς.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Β’ όμιλο του Europa League μπορεί να δημιουργούσε με ευκολία καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το ίδιο εύκολα δεχόταν γκολ σε κάθε επίσκεψη των αντιπάλων.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39’ με γκολ του Μούνσι, αλλά με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Φρέι ισοφάρισε σε 1-1, δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί… όρθια στην έδρα της Γκρασχόπερς.

Ωστόσο, στο τελευταίο 15’ του αγώνα επήλθε η πλήρης κατάρρευση και ο τελικός διασυρμός για τους φιλοξενούμενους. Στο 74’ ο Λαβανσί έκανε το 2-1 και στο 86’ ο Σιγκούριονσον «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, γράφοντας το 3-1.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κάιο με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η Γιουνγκ Μπόις αγωνιζόταν εκτός έδρας, δημιούργησε 14 τελικές προσπάθειες με την κατοχή να είναι μοιρασμένη στις δύο ομάδες.

Το 1-0 της Γκρασχόπερς με τον σκόρερ να βρίσκει μόλις έναν αντίπαλο μπροστά του αν και έχει ξεκινήσει την προσπάθειά του πίσω από το χώρο της μεσαίας γραμμής:


Ridge Munsy Amazing Goals - Grasshoppers vs BSC... από skykooora

Το 1-1 μέσω στημένης φάσης με κεφαλιά του Φρέι


1-1 Michael Frey Goal Switzerland Super League... από milena-georgieva1

Το 2-1 από τον Λαβανσί


2-1 Numa Lavanchy Goal Switzerland Super... από milena-georgieva1

Το 3-1 της Γκρασχόπερς


3-1 Rúnar Már Sigurjónsson Goal Switzerland... από milena-georgieva1

Το 4-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάιο


4-1 Caio Penalty Goal Switzerland Super League... από milena-georgieva1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x