Stoiximan Super League

Αν ο Μπρούνο είναι νέος Αμπντούν...

Γιατί ο Μπρούνο να μην είναι ένας νέος Αμπντούν για τον Ολυμπιακό; Το ταλέντο δεν λείπει από τον νεαρό άσο της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει εδώ και καιρό στην διαδικασία υλοποίησης του μεταγραφικού του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης σεζόν και είναι σημαντικό για τους πειραιώτες να έχουν ολοκληρώσει μέσα στον Ιούνιο, μια σειρά από μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Να έχει δηλαδή αποκτήσει η ομάδα του Πειραιά στόπερ και σέντερ φορ που θα προορίζονται για την βασική εντεκάδα από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό πάντως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το θέμα του Μπρούνο, τον οποίο είναι έτοιμος να αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Ίσως κάποιοι να αναρωτιούνται για την χρησιμότητα μιας τέτοιας μεταγραφής, ωστόσο άποψη μας είναι πως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έδειξε καλά στοιχεία την σεζόν που πέρασε.

Έκανε καλή χρονιά και επίσης έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Μετράει φυσικά και αυτό στις αποφάσεις των ομάδων για την υλοποίηση μιας μεταγραφής.

Ο Μπρούνο είναι παίκτης σε καλή ηλικία, 25 χρονών που σου δείχνει ωραία πράγματα στο παιχνίδι του. Καλός τεχνίτης, με ντρίπλα και ταχύτητα και το κυριότερο με ενέργεια στο παιχνίδι του.

Στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει άνω – κάτω την αντίπαλη άμυνα και ο Μαρτίνς έχει καλή γνώμη για τον λατινοαμερικάνο του Ατρόμητου.

Το αν θα μπορέσει ο Μπρούνο να προσφέρει στον Ολυμπιακό είναι κάτι που δεν μπορεί να το προβλέψει κάποιος. Κανείς δεν είναι μάντης. Θυμόμαστε ωστόσο τα όσα είχαν ακουστεί όταν ο Ολυμπιακός είχε κάνει την μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν από την Καβάλα.

Και τότε υπήρξαν «φωνές» που έλεγαν ότι ο Αλγερινός δεν θα μπορούσε να σταθεί στην ομάδα του Πειραιά. Και ο Αμπντούν όχι μόνο στάθηκε, αλλά είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο στους ερυθρόλευκους.

Γιατί λοιπόν ο Μπρούνο να μην είναι ένας νέος Αμπντούν για τον Ολυμπιακό; Οι πειραιώτες είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του 25χρονου εξτρέμ του Ατρόμητου με την σύμφωνη γνώμη όπως προαναφέραμε του προπονητή του.

Και πράττει το αυτονόητο ο Ολυμπιακός γιατί έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να έχουν πάντα τα μάτια τους 14 για τους καλούς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μπρούνο είναι σ’ αυτή την κατηγορία, είναι δηλαδή μεταξύ των παικτών που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα και γι’ αυτό άλλωστε ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με τον Βραζιλιάνο.

Το ταλέντο δεν λείπει από τον νεαρό άσο της ομάδας του Περιστερίου αλλά σίγουρα χρειάζονται κι άλλα στοιχεία για να παίξει ένας παίκτης στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ο Μπρούνο είναι παίκτης που μπορεί να βγει «λίρα εκατό» για τους ερυθρόλευκους με βάση αυτά που είδαμε την φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x