Ιταλία

Αναβολή επ’ αόριστον σε Serie Β και Serie C

Την απόφαση για αναβολή, μέχρι νεωτέρας, των πρωταθλημάτων της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας ανακοίνωσε η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Νέο επεισόδιο στο "σίριαλ" σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα έπρεπε να συμμετέχουν φέτος στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας έλαβε χώρα την Τρίτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».

Η ιταλική ομοσπονδία μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία δικαιώνει την έφεση της Προ Βέρτσελι, αποφάσισε την προσωρινή παύση των αγώνων στις δύο κατηγορίες.

Στη δεύτερη κατηγορία αγωνίζονται 19 ομάδες αντί για 22 που θα έπρεπε να είναι. Αυτό συμβαίνει καθώς η Μπάρι, η Αβελίνο και η Τσεζένα έχουν αποσυρθεί πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ωστόσο, αν και οι τρεις ομάδες θα έπρεπε να αντικατασταθούν, η ομοσπονδία αποφάσισε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει με λιγότερες ομάδες, προξενώντας αντιδράσεις.

Οι Σιένα, Νοβάρα, Κατάνια, Τερνάνα και Προ Βέρτσελι κατέθεσαν εφέσεις, καθώς υποστήριξαν ότι οι τρεις ομάδες που δεν πήραν μέρος στο πρωτάθλημα έπρεπε να αντικατασταθούν άμεσα για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x