Ελλάδα

Αναδιοργάνωση σε όλες τις Εθνικές

Σύσκεψη με παρόντες όλους τους ομοσπονδιακούς προπονητές και με τη συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη πραγματοποιήθηκε σήμερα, με σκοπό την αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων.

Δεν απασχολεί μόνο το Euro. Μπορεί ο πλέον κρίσιμος αγώνας της Εθνικής για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2016 κόντρα στην Ουγγαρία (29/3, 21:45), να είναι αρκετά κοντά, αλλά στην Ομοσπονδία δεν ασχολούνται μόνο με αυτό.

Ένα θέμα που βρίσκεται στην ατζέντα είναι και η αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων. Για αυτό σήμερα έγινε σύσκεψη με όλους ομοσπονδιακούς προπονητές παρόντες: Τσάνας-Ιορδανίδης (Εθνική Ελπίδων), Γκούμας-Μπιζάς (Εθνική Νέων), Γεωργόπουλος-Πανταζής (Εθνική Παίδων), καθώς οι συνεργάτες του κ. Μαρκαριάν στην Εθνική Ανδρών κ. Μαρσενάρο, Κωστένογλου και ο αναλυτής κ. Αντωνίου. Φυσικά έδωσε το «παρών» και ο επικεφαλής των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης.

Ο νέος τεχνικός της γαλανόλευκης, Σέρχιο Μαρκαριάν, ενημερώθηκε για τη δομή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στο οποίο βασίζεται το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης και η αξιολόγηση και συλλογή ποδοσφαιριστών ηλικίας 13-16 ετών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x