Αγγλία

Ανακατατάξεις στην άμυνα της Γιουνάιτεντ ετοιμάζει ο Μουρίνιο

«Φευγάτοι» μοιάζουν να είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές από το Μάντσεστερ, όπως οι Σμόλινγκ, Γιάνγκ και Μπέιλι, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία της Γιουνάιτεντ.

Δραματικό αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο ετοιμάζει αρκετές ανακατατάξεις στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με τη «Sun», ο Πορτογάλος είναι δυσαρεστημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας και μοιάζει αποφασισμένος να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές.

Η Γιουνάιτεντ έχει δεχτεί 21 γκολ σε 12 μόλις ματς της φετινής Premier League και αρκετοί φαντάζουν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Οι… «φευγάτοι»:

Σύμφωνα πάντα με την βρετανική εφημερίδα, ο Έρικ Μπέιλι είναι ο επικρατέστερος να αποχωρήσει, με τη Μίλαν να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

Ο Ιβοριανός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού και μοιάζει σαν «σκιά» του παίκτη που ήρθε από τη Βιγιαρεάλ το 2016.

Ο επόμενος που φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι ο Κρις Σμόλινγκ, που φημολογείται πως θα πάει στην Έβερτον ως ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος Ρόχο είναι κοντά σε συμφωνία με τους Γουλβς και είναι δεδομένο πως δύσκολα θα παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους».

Λήγει τέλος και το συμβόλαιο του Άσλεϊ Γιάνγκ, όπου φέρεται να ενδιαφέρει τη Ρόμα και είναι πιθανό να αποχωρήσει είτε το καλοκαίρι, είτε τον προσεχή Ιανουάριο.

Οι μεταγραφικοί στόχοι:

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ζοζέ Μουρίνιο, που μοιάζει αποφασισμένος να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Γιουνάιτεντ.

Πρωταρχικός στόχος φαντάζει να είναι ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ, που δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την Τότεναμ για ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ομάδα του Μάντσεστερ είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει και το καλοκαίρι, ενώ ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναμένεται να συμφωνήσει σε μια νέα ενδεχόμενη πρόταση για να μην χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο.

Ακόμα ένας στόχος του Πορτογάλου, φέρεται πως είναι ο Μίλαν Σκρίνιαρ της Ίντερ, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.

Οι ιταλοί όμως δεν αναμένεται να τον παραχωρήσουν φτηνά, κάτι που φαίνεται και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που αποκάλυψε πως τον κοστολογεί 100 εκατ. ευρώ.

Στη λίστα τέλος της Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως είναι και ο Χοακίμ Άντερσεν της Σαμπτόρια, που αποτελεί την πλέον οικονομική λύση καθώς η αξία του είναι περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x