Stoiximan Super League

Ανακοινώνει Ναζλίδη ο Απόλλων, στο ψάξιμο και γι’ άλλον επιθετικό

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να γίνει γνωστή η απόκτηση του Θωμά Ναζλίδη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ψάχνονται και για «βαρβάτο» όνομα για την κορυφή της επίθεσης οι «κυανόλευκοι».

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης πρέπει να θεωρείται ο Θωμάς Ναζλίδης! Ο 31χρονος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άρη και τα έχει βρει σε όλα με την Ελαφρά Ταξιαρχία, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η απόκτησή του έμπειρου φορ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με το μοναδικό που απομένει να είναι η ανακοίνωση από την πλευρά της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, τόσο ο Μπάμπης Τεννές όσο και οι συνεργάτες του ψάχνονται τόσο στα Βαλκάνια, όσο και στην Σκανδιναβία (σσ. όπου έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα) για την απόκτηση ενός ακόμη στράικερ, ο οποίος θα αποτελεί και το… πρώτο βιολί στην επιθετική γραμμή της Ελαφράς Ταξιαρχίας! Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως οι «κυανόλευκοι» έχουν κάνει επαφές με δύο «βαρβάτα» ονόματα, προσπαθώντας να πείσουν έναν εκ των δύο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα!

Επαφές υπάρχουν και με τον επιθετικό του Ατρομήτου, Γιώργο Μανούσο, τον οποίο η Ελαφρά Ταξιαρχία ήθελε και την περασμένη σεζόν. Ο 31χρονος άσος, εφόσον αποκτηθεί από τον Απόλλωνα, αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις καθώς αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια της επίθεσης, στα οποία οι «κυανόλευκοι» έχουν πλέον κενό μετά και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Σικαμπάλα!

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x