Stoiximan Super League

Ανακοινώνεται το «διαζύγιο» με τον Ίσμαελ - Από Ισπανία ο διάδοχός του

«Τελειωμένος» είναι ο Βαλεριέν Ίσμαελ από τον Απόλλωνα Σμύρνης και εντός της ημέρας πρόκειται να επισημοποιηθεί η λύση της συνεργασίας με τον Γάλλο τεχνικό. Από Ισπανία ο αντικαταστάτης του.

Πάει για τον επόμενο…

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ολοκλήρωση της συνεργασίας του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Βαλεριέν Ίσμαελ, που πρόλαβε να κάτσει σε ένα μόλις ματς στον πάγκο της ομάδας. Αυτό με την ΑΕΛ, η οποία έφυγε με το «διπλό» (0-1) από τη Ριζούπολη και έτσι θα γίνει ο πρώτος κόουτς Super League που… κουνάει μαντήλι στη φετινή σεζόν.

Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Στον Γάλλο τεχνικό «χρεώνεται» από τη διοίκηση ότι δεν μπήκε στο κλίμα του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του Τύπου, αλλά και ότι είχε μεγάλη… αστοχία στις προσθήκες που έγιναν και είχαν τη δική του σφραγίδα.

Από την ισπανική αγορά αναμένεται να έρθει ο διάδοχός του και μόνο αν δεν βρεθεί μια περίπτωση που να κάνει στη διοίκηση (και να είναι εφικτή εννοείται) θα στραφούν σε περίπτωση από την εγχώρια αγορά.

Εντός της ημέρας πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα ο Σικαμπάλα ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από τον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x