Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Ανδρούτσο ο Ατρόμητος: «Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να έρθω»

Τον δανεισμό του Θανάση Ανδρούτσου από τον Ολυμπιακό σφράγισε και επίσημα ο Ατρόμητος. Χαρούμενος εμφανίστηκε ο νεαρός, που δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τους Περιστεριώτες να πετύχουν τους στόχους τους.

Παίκτης του Ατρόμητου για τη φετινή σεζόν έγινε και επίσημα ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του νεαρού άσου μέχρι το καλοκαίρι.

Ο ίδιος, από την πλευρά του, στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε ότι κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε μια ομάδα με την οργάνωση του Ατρόμητου και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει για την επίτευξη των φετινών στόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Θανάση Ανδρούτσο καλώς όρισες στον Ατρόμητο!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ανακοίνωσης της απόκτησης με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό του Έλληνα διεθνή μέσου, Θανάση Ανδρούτσου.

Ο Θανάσης θα αποτελέσει έναν από τους παίκτες που θα συνθέσουν τη μεσαία γραμμή της ομάδας μας στη φετινή χρονιά αφού μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις του κέντρου ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα Ανδρών.

Ο 22χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Θανάσης Ανδρούτσος προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

“Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να έρθω στον Ατρόμητο και είμαι πολύ χαρούμενος που η συμφωνία ολοκληρώθηκε επιτυχημένα. Γνωρίζω πάρα πολλά για τη νέα μου ομάδα αφού θα συναντήσω συμπαίκτες που ξέρω πολύ καλά.

Η ποιότητα των υποδομών του Ατρόμητου και το εξαιρετικό πλάνο που έχει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι στοιχεία που κάνουν τον κάθε ποδοσφαιριστή να θέλει να έρθει σε αυτή την ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γιώργο Σπανό, τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας κ. Γιάννη Αναστασίου για την πίστη που έχουν δείξει στις δυνατότητες μου, με την ευχή να ανταποδώσω αγωνιστικά την εμπιστοσύνη τους μέσα στο γήπεδο.

Ο Ατρόμητος έχει πετύχει πολλά τα τελευταία χρόνια έχοντας εξαιρετικές πορείες και ελπίζω φέτος να πετύχουμε ακόμα περισσότερα με τον κόσμο της ομάδας δίπλα μας”.

Θα φοράει το νο. 14 στη φανέλα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x