Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε αποστολή για Ξάνθη ο Κορακάκης

Με 19 παίκτες θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ο Ατρόμητος για το ματς κόντρα στην τοπική ομάδα, από το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να προκύψουν και εξελίξεις αναφορικά με το θέμα του προπονητή.

Χωρίς τον τραυματία Ντιγκινί που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και τους Γροντή, Γκουγκούδη που έμειναν στην Αθήνα για λόγους τακτικής θα ταξιδέψει ο Ατρόμητος για το ματς της Δευτέρας κόντρα στην Ξάνθη.

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς που ο Ατρόμητος θα έχει στον πάγκο του τον Γιώργο Κορακάκη κι εφόσον προκύψουν εκ νέου θετικά συμπεράσματα, όπως στο ματς κόντρα στον Αστέρα, τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει εκείνος το χρίσμα για να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής, μετά την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιώργος Κορακάκης: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο στο αθλητικό κέντρο. Η αποστολή θα πάρει πρωϊνό και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος», ενδιάμεσο σταθμό για το ταξίδι της προς την Ξάνθη. Οι παίκτες που θα μείνουν στην Αθήνα θα προπονηθούν τη Δευτέρα το πρω

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x