Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Βαζ ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ ο Ρικάρντο Βαζ. Την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ ανακοίνωσε η ομάδα της Κρήτης.

Ενίσχυση στα «φτερά» για τον ΟΦΗ.

Ο σύλλογος του Ηρακλείου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρικάρντο Βαζ, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πορτογαλική, Εστορίλ, αλλά από το 2015 αγωνιζόταν στην ισπανική, Ρέους (ομάδα της Segunda Division), έχοντας φέτος 15 ματς και ένα γκολ.

Παράλληλα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Κρήτη, ο ΟΦΗ αναμένεται να ανακοινώσει κι άλλη μεταγραφή μέχρι το βράδυ.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρικάρντο Βαζ για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1994 αγωνίστηκε στην Estoril από το 2013 ως το 2015, με τη φανέλα της οποίας είχε τρεις συμμετοχές στη φάση των ομίλων του Europa league τη σεζόν 2014-15.

Στην ομάδα της πατρίδας του έμεινε ως τον Ιανουάριο του 2015, όταν και αποκτήθηκε από την ισπανική Reus Deportiu, με την οποία έπαιξε αρχικά στο πρωτάθλημα της Segunda B. Ως το φινάλε της σεζόν πρόλαβε να μετρήσει τρεις συμμετοχές, ενώ την επόμενη σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος του καταλανικού συλλόγου, με 27 συμμετοχές και τρία γκολ. Η Reus προβιβάσθηκε στη Segunda Division και στα επόμενα 2,5 χρόνια ο Βαζ έπαιξε συνολικά σε 49 αγώνες, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας του.

Στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ο Πορτογάλος άσος αγωνίστηκε σε 15 ματς, σκοράροντας μια φορά.

Ο Ρικάρντο Βαζ έχει ύψος 1.72 και αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ρικάρντο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x