Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε δύο ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση των Αριστείδη Κόκκορη και Χρήστου Αγρόδημου.

Ενίσχυση εις διπλούν την Τρίτη για τον Παναιτωλικό.

Τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού, Αριστείδη Κόκκορη (δεξιά στη φώτο) και του 23χρονου μέσου Χρήστου Αγρόδημου (αριστερά). Αμφότεροι υπέγραψαν για τρία χρόνια και εξέφρασαν τη χαρά τους για την εξέλιξη στην καριέρα τους, καθώς προέρχονται από τη Football League.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις

«Ο Αριστείδης Κόκκορης υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2021. Ο 19χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στη Football League με τον Παναιγιάλειο (19 συμμετοχές – 3 γκολ). Συμβόλαιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε με την ομάδα μας ο Χρήστος Αγρόδημος. Ο 23χρονος μέσος αγωνίζονταν πέρσι με τον Απόλλωνα Λάρισας (27 συμμετοχές – 2 γκολ) στο πρωτάθλημα της Football League».

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αριστείδης Κόκκορης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Παναιτωλικού. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από την δικιά μου μεριά θα δίνω πάντα το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Αγρόδημος ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι πια μέλος μιας πολύ καλής ομάδας όπως ο Παναιτωλικός. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους του. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x