Πορτογαλία

Ανακοίνωσε Μαρσέλο η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Την πρώτη της μεταγραφή για τη σεζόν 2018-19 ανακοίνωσε η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που θέλει να αποφύγει την αποτυχία της περιόδου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η σεζόν 2017-18 άφησε πολλές ανοιχτές πληγές στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η οποία τερμάτισε 3η στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχασε στον τελικό Κυπέλλου από την Άβες. Αποκορύφωμα όλων οι τραμπουκισμοί οργισμένων οπαδών της, που επιτέθηκαν σε παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέσα σε όλο τον κακό χαμό, η ομάδα της Λισσαβώνας ανακοίνωσε σήμερα την πρώτη της μεταγραφή για την επόμενη περίοδο. Ο λόγος για τον στόπερ Μαρσέλο, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ρίο Άβε έχοντας «γεμάτες» χρονιές.

Ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός σε 30 ματς στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ είχε συμφωνήσει με τα «λιοντάρια» εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021 με ρήτρα αποδέσμευσης τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Στο μεταξύ, την Τρίτη ανακοινώθηκε και ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, που είναι ο Αουγούστο Ινάσιο. Από ‘κει και πέρα, στα «λιοντάρια» αναμένονται πολλές διεργασίες σε επίπεδο ρόστερ και τεχνικού επιτελείου, με τον προπονητή Ζεσούς να μοιάζει τελειωμένος.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x