Super League 2

Ανακοίνωσε Μπρίτο και Μπάμπη ο Απόλλων Πόντου

Την επιστροφή του 36χρονου Βραζιλιάνου μέσου Εντουάρντο Μπρίτο και το δανεισμό από την ΑΕΚ του 19χρονου μεσοαμυντικού Πάρη Μπάμπη ανακοίνωσε ο Απόλλων Πόντου.

Η ανακοίνωση για τον Εντουάρντο Μπρίτο:

Στον Απόλλωνα επέστρεψε για να αγωνιστεί τέταρτη φορά ο Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος είχε αποχωρήσει προσωρινά το περασμένο καλοκαίρι κι αγωνίζονταν στον Άρη Λεμεσού. Θυμίζουμε πως είχε έλθει στην Ελλάδα την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 για λογαριασμό του Απόλλωνα, στον οποίο αγωνίστηκε και την σεζόν 2007 2008 (ενδιάμεσα έγινε ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και του Διαγόρα Ρόδου) για να ακολουθήσει η 9χρονη εντυπωσιακή θητεία του στον Ατρόμητο Αθηνών, πριν επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε το καλοκαίρι του 2017.

Ήταν κοινή βούληση της ομάδας μας και του “Έντυ” να ξαναφορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα που τόσο αγαπά και μάλιστα με τον αγαπημένο του αριθμό “8”.

Ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά όλων μας, να έχει την υγεία του και να συνεχίσει να κάνει μέσα στο γήπεδο αυτό που ξέρει πολύ καλά.

Η ανακοίνωση για τον Πάρη Μπάμπη:

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται ο Πάρης Μπάμπης, ο οποίος εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού από την Α.Ε.Κ. Είναι γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1999 κι αγωνίζεται στην θέση του μεσαίου κεντρικού.

Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ τον καλωσορίζει και του εύχεται να είναι υγιής, ώστε μέσα από την συνεχή του προσπάθεια να βελτιώνει το ατομικό του επίπεδο και παράλληλα να γίνει βασικό στέλεχος της ομάδας μας.

Ο Πάρης επέλεξε να φορά την φανέλα με τον αριθμό “32”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x