Γενικά

Ανακοίνωσε Πιέρο Σωτηρίου η Κοπεγχάγη!

Παίκτης της Κοπεγχάγης με κάθε επισημότητα ο Πιέρος Σωτηρίου, με τους πρωταθλητές Δανίας να ανακοινώνουν την απόκτηση του μέχρι πρότινος μήλον της έριδος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Μετακόμισε και επίσημα από την Κύπρο στην Δανία ο Πιέρος Σωτηρίου!

Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022, κάνοντας το… άλμα στην καριέρα του.

Ο Κύπριος άσος έκανε –ειδικά φέτος- το… μπαμ με αρκετά και κρίσιμα γκολ με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Γι’ αυτό άλλωστε ασχολήθηκαν έντονα με την περίπτωσή του οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ωστόσο κατέληξε στην Σκανδιναβία για τα επόμενα πέντε χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Κοπεγχάγη και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να κατακτήσει τρόπαια. Η Κοπεγχάγη είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Σκανδιναβία και ανυπομονώ για να γίνω μέλος της υπέροχης ιστορίας της. Το γήπεδο και οι φίλοι της ομάδας είναι φοβεροί και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτούς στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ, αλλά για την ώρα είναι σημαντικό να παραμείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον ΑΠΟΕΛ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σωτηρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x