Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε το φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ ο Παναθηναϊκός

Ένα ακόμη δυνατό τεστ θα δώσει ο Παναθηναϊκός, καθώς στις 3 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατάσαραϊ.

Επισημοποιήθηκε το δυνατό τεστ του Παναθηναϊκού με τη Γαλατάσαραϊ. Όπως ανακοινώθηκε, το προσεχές Σάββατο (3/8), στις 21:00, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Φατίχ Τερίμ στην «Turk Telekom Arena». Ο Παναθηναϊκός θα επισκεφτεί και στις 10 Αυγούστου την Κωνσταντινούπολη, για το επίσης πολύ δυνατό φιλικό με την Μπεσίκτας.

Η ανακοίνωση:

Αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι θα βρεθεί στις 3 Αυγούστου ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Γαλατασαράι «Turk Telekom Arena», με ώρα έναρξης του αγώνα τις 9 μ.μ.

Η Γαλατασαράι έχει προπονητή τον Φατίχ Τερίμ, ενισχύθηκε στις μεταγραφές με τους Ράιν Μπάμπελ, Τζίμι Ντουρμάζ, Τζιν Σέρι, ενώ από το περσινό ρόστερ ξεχωρίζουν ο Αλγερινός Σοφιάν Φενγκουλί, ο Μαροκινός Γιουνές Μπελχαντά και ο Σενεγαλέζος Μπαγιέ Ντιαγκνέ.

H προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχει κατακτήσει 22 Πρωταθλήματα, 18 Κύπελλα, 15 Σούπερ Καπ και φυσικά μία φορά το UEFA CUP το 1999 αλλά και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το 2000.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x