Γενικά

Ανακοινώθηκαν τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Κόπα Αμέρικα του 2019 στη Βραζιλία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πόλεις και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το 46ο Κόπα Αμέρικα, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Βραζιλία.

Ανακοινώθηκαν από την CONMEBOL ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το 46ο Κόπα Αμέρικα που θα λάβει χώρα στη Βραζιλία το καλοκαίρι του 2019 (από 14 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου).

Η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής έκανε γνωστές τις πέντε πόλεις και τα έξι γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, η οποία επιστρέφει στη Βραζιλία μετά από 30 χρόνια.

Η πρεμιέρα θα γίνει στο «Εστάντιο Μορούμπι» (Σάο Παόλο), «Αρένα Ντο Γκρέμιο» (Πόρτο Αλέγκρε) και «Μινεϊράο» (Μπέλο Οριζόντε) θα είναι τα γήπεδα των δύο ημιτελικών, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο «Μαρακανά» (Ρίο Ντε Τζανέιρο). Παιχνίδια της διοργάνωσης θα λάβουν χώρα επίσης σε «Αρένα Φόντε Νόβα» (Σαλβαδόρ) και «Αρένα Παλμέιρας» (Σάο Πάολο).

Να θυμίσουμε πως στη συγκεκριμένη διοργάνωση, εκτός από τις δέκα ομάδες της Νοτίου Αμερικής (Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία, Ουρουγουάη, Παραγουάη, Εκουαδόρ, Βολιβία, Περού, Βενεζουέλα), θα λάβουν μέρος και δύο από την Ασία (Ιαπωνία και Κατάρ).



Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x