Stoiximan Super League

Αναμονή για Βέργο και Μανθάτη, μίκρυνε η λίστα για ξένο φορ

Κινείται για τουλάχιστον δύο προσθήκες ακόμη ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για την ολοκλήρωση του ρόστερ του.

Ο Νίκος Βέργος είναι κοντά στους «πράσινους», ωστόσο θα πρέπει να αποσαφηνιστεί το καθεστώς με το οποίο θα αποκτηθεί, καθώς ακόμη δεν είναι ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί, με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Σε αντίθεση με τον 21χρονο επιθετικό, που θα έμενε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό σε ένα χρόνο, ο Γιώργος Μανθάτης δεσμεύεται για άλλα τρία χρόνια. Οι Πειραιώτες συζητούν μόνο για δανεισμό του νεαρού εξτρέμ, ενώ ο Νίκος Νταμπίζας τον θέλει ελεύθερο, συνεπώς υπό τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να προχωρήσει το deal.

Στο μεταξύ, για τον ξένο φορ που θα αποκτηθεί για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν περιορίσει τη λίστα τους σε 3-4 ονόματα και θα κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Το διαθέσιμο μπάτζετ είναι περίπου 400.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι δανεικός (το πιθανότερο) ή ελεύθερος. Ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ φέρεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση, ενώ πέρα από τον 29χρονο Βούλγαρο της Τζένοα έχει κυκλοφορήσει και το όνομα του 34χρονου Ιταλού Τζιαμπάολο Πατσίνι, που ανήκει στην Ελλάς Βερόνα μέχρι το 2020.

Τέλος, το νέο πρόβλημα του Όμρι Άλτμαν, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι το Νοέμβριο, ίσως αναγκάσει τον Παναθηναϊκό πέραν του Βέργου να κινηθεί και για έναν ακόμη επιθετικό, με τον Αργύρη Καμπετσή σταθερά στη λίστα, αν και όλο αυτό το διάστημα δεν είχε καταστεί εφικτό να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Ντόρτμουντ και τον ίδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x