Stoiximan Super League

Αναμονή για Μαντσίνι στον Άρη

Σε αναμονή της απάντησης της Μπορντό, για την περίπτωση του εξτρέμ Ντάνιελ Μαντσίνι βρίσκονται στον Άρη. Για πρόταση από ομάδα της Championship κάνουν λόγο οι Γάλλοι.

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν ακόμα στον Άρη για την περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι, αφού στην Μπορντό περιμένουν την καλύτερη δυνατή πρόταση ώστε να τον παραχωρήσουν. Ο 22χρονος εξτρέμ αποτελεί έναν στόχο του Άρη, που ενδιαφέρει άμεσα, γι’ αυτό άλλωστε και οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης έχουν κάνει εδώ και καιρό, σαφές το ενδιαφέρον τους. Πλην όμως οι Γιρονδίνοι θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες, ώστε να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Οι Γάλλοι, όπως επισημαίνει το “butfootballclub.fr” βρίσκονται σε θέση αναμονής για πρόταση από ομάδα της Championship, ωστόσο δεν υπάρχει για την ώρα κάποια επίσημη κρούση, αλλά φιλολογικό ενδιαφέρον, χωρίς να ξεκαθαρίζεται για ποια ομάδα πρόκειται από το ρεπορτάζ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει πιο σαφές το τοπίο, ώστε να κινηθεί ανάλογα ο Άρης ή να εγκαταλείψει την περίπτωση Μαντσίνι και να στραφεί σε κάποια άλλη λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x