Stoiximan Super League

Αναμονή για Σένκεφελντ και Νούνιες στον Παναθηναϊκό

Τις απαντήσεις των δύο αμυντικών περιμένουν οι «πράσινοι». Τι γίνεται με Ζαχίντ και Ανίτα.

Σε αναμονή για πολλές μεταγραφικές υποθέσεις ταυτόχρονα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει τις απαντήσεις των Μπαρτ Σένκεφελντ και Ζοάο Νούνιες, που είναι οι πρώτες επιλογές για τα στόπερ.

Ο 27χρονος Ολλανδός έχει κάποιες προτάσεις ακόμη στα χέρια του και δεν έχει απαντήσει ακόμη θετικά, ενώ πιο απλή φαίνεται η περίπτωση του 23χρονου Πορτογάλου. Πέρα από τους δύο, που στόχος είναι να αποκτηθούν αμφότεροι, υπάρχει και τρίτος στόπερ στη λίστα ως εναλλακτική.

Όσον αφορά στον Γκάγιας Ζαχίντ, οι ερχόμενες μέρες είναι κρίσιμες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την προσφορά του στον παίκτη και ελπίζει πως με υποχωρήσει από τον Νορβηγό μέσο και τον ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα προχωρήσει ο δανεισμός. Και σε αυτή τη θέση υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, αλλά είναι προφανές πως Δώνης και Νταμπίζας έχουν ως πρώτη επιλογή και με διαφορά τον Ζαχίντ.

Στο μεταξύ, στην Αγγλία επιμένουν πως ο Βέρνον Ανίτα είναι σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με τη Λιντς για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, αλλά από τους «πράσινους» τηρείται σιγή ιχθύος.

Δεν αποκλείεται να… εμφανιστεί ακόμη και σήμερα στην Αθήνα παίκτης για να «κλείσει» στον Παναθηναϊκό, αφού ο Νίκος Νταμπίζας μιλά με διάφορους στόχους ταυτόχρονα και έχει προχωρημένες επαφές και με εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x