Ο Νίκο Μαρτίνες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίζει και τα δύο επόμενα χρόνια με τη φανέλα του Άρη. Ο Αργεντινός που ήταν σημαντικό γρανάζι στην επιτυχημένη παρουσία των Θεσσαλονικέων τη σεζόν που τελείωσε, έριξε κάπως τις απαιτήσεις του και οι δύο πλευρές τα βρήκαν. Μάλιστα το συμβόλαιο δεν θα είναι για ένα, αλλά για δύο ακόμα χρόνια, αφού υπήρξε σύμπλευση στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών. Οι δύο μεριές έδωσαν τα χέρια και τις επόμενες ημέρες ο 31χρονος επιθετικός μέσος θα υπογράψει.

Θέλει παραμονή και ο Ροζ

Την ίδια στιγμή ο Ροζ εκφράζει μεγάλη επιθυμία να παραμείνει στον Άρη και αναλαμβάνει να βρει μόνος του την άκρη με την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του. Από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να διαθέσουν τα απαιτούμενα 300.000 ευρώ για την απόκτησή του, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, θα προσπαθήσει να πάρει μόνος την ελευθέρας του.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, δεν υπάρχει εξέλιξη, αλλά είναι βέβαιο πως οι άνθρωποι του Άρη, πάντα σε συνεννόηση με τον Σάββα Παντελίδη, εξετάζουν στόχους που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας.

TAGS: Άρης
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ